Skolinspektionen

utökar Tillgängligheten genom Webseminarium, vilket Pluntisen verkligen gillar 🙂

image

Att jobba Tillgänglighetsmässigt i olika perspektiv är för mig viktigt för att på så sätt nå ut till flera medborgare och på så sätt – jag hoppas ju oxå såklart att informationssamhället på olika sätt, blir mera intressant för medborgen!

Att jobba Tillgänglighetsmässigt tycker jag borde vara en större självklarhet inom våra olika myndigheter.
Då tänker jag på hur olika Brukarorganisationer på olika sätt – näst intill dagligen söker efter viktig och relevant information som berör våra medlemmar, till exempel – att man har rätt till vissa saker som journalutdrag en gång om året och även.. vad har ”brukaren” för ansvar jäntemot myndigheten!

Tänk, nu i detta inlägget fick jag in företaget Din Samhällslots i Skåne! 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.