Kreativt, roligt och spännande..

hur gör du för att nå dessa tre faktorer i vardagen på olika sätt?

2013-08-26 18.11.54

 

För mig handlar det om att dessa tre faktorer är viktiga dagligen på olika sätt.. dels uppnår jag de genom mitt jobb, när jag umgås med vänner och med familjen men ibland behöver jag ta mig till havet för att uppnå detta lite mera…

DSC_3101

 

Fotografering, profilbilder och synas, finnas och höras… vad tycker du om det? För mig handlar det om olika saker.. bland annat marknadsföring av det ”personliga” varumärket, stärka och hjälpa andra människor framåt i olika situationer. 🙂

HBT (S)

 

Varför är jag politisk aktiv i Socialdemokraterna? Jo, för att kunna vara med och påverka till ett bättre och mera socialt samhälle på olika sätt. Att kunna påverka, stärka och hjälpa andra människor framåt är väldigt viktigt för mig. Socialdemokratin och många av mina värderingar går hand i hand.
För mig handlar det om att stärka och kämpa för människors lika värde, oavsett etnicitet, bakgrund och religion. Med andra ord, ALLA ÄR LIKA VÄRDA 🙂

Efter kursen inom Sossarna igår, känner jag mig ännu mera peppad och framför allt, få stärka de människor i olika grupper som behöver stärkas på olika sätt. Demokrati för mig handlar om att kunna påverka och göra sin röst hörd!!

DSC_3074

Jag är jag och så är det!! Min blogg är ett av mina verktyg för att nå ut mera. Ibland är det tuffare, ibland är det enklare. Men det viktigaste är att kunna må bra och få vara den man är.

2013-11-19 15.32.08

Nu känner jag hur jag börjar komma igång med min kreativa sida!! 🙂

2013-08-24 15.18.45

 

För mig blir jag stärkt av våren och sommaren. En dröm som jag skulle vilja uppleva är att få möjligheten att ha ett boende i ett varmt land, de vill säga – en plats man kan resa spontant till någon eller några dagar då och då, bada sola och bara få avkoppling och på olika sätt kunna återhämta sig!! 🙂

 

Varför skriver jag all denna ”blandning”. Jo, för att stärka mig själv, berätta vad jag tycker, tänker och känner!! 😉 Jag mår bra och jag ska må ännu bättre! Igår blev jag stärkt genom att träffa andra medmänniskor på en kursdag med härlig förändringsenergi och framför allt – där man blev hörd och fick lufta sina åsikter på ett kreativt och intressant sätt 🙂 Nu kör vi!!! 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.