Det man inte gör på…

dagen får man ta igen på kvällen för att hinna ikapp sig och vara redo för nästa arbetsdag 😉 Skärmklipp130916
Så nu sitter Pluntisen framför datorn och jobbar ikapp mig, genom att bland annat läsa inom utskick som Regeringen gör för att hålla sig uppdaterad på olika händelser… går igenom och besvarar mejl och så har jag även gjort en uppdatering inom Arbete/Uppdrag då jag påbörjat en ny praktikplats på Afasiföreningen Malmö/Lund tillsammans med HSO Malmö, där jag ska vara Föreningsutvecklare, nätverkande och drivande i olika frågor för HSO (Handikappföreningarnas Samorganisation). Vilket jag tycker är grymt roligt och intressant. Sedan finns det ju också lite olika projektidéer som vi ska försöka få igång inom kort hoppas vi på!! 🙂 Men jag uppdaterar er här!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.