Vägvalen är

inte alltid lätta…

image

För några veckor sen… hittade jag nya skogsvägar på  Tingvalla i Åstorp. Skogsvägar som fått mig att tänka, landa och se framåt igen!!
Det har varit tuffa intensiva veckor, men skogen har gett mig kraft igen.. liksom de härliga människorna i min omgivning 🙂

image

En sak jag funderat på… tänk så många outforskade stigar det finns, när man tittar sig omkring och bara stannar upp! Magiskt och spännande… undrar när jag ska våga prova att kliva rakt in i skogen..? undrar vad för spännande kreativa och roliga tankar som kommer till en då?

Nyss slog jag på musiken i telefonen och då startade Till mitt eget blir Hawaii med Vikingarna..? 😉 spontant och roligt, vilket gav mig ett gott skratt!

Helt ärligt, – ser jag framemot att ta med någon på denna promenaden, låten energin och vindbrustet lyfta oss framåt och ta nya kliv.. kanske på en spännande skogväg eller bara ett nytt kliv i en ny riktning… Vem vet vad morgondagen eller kommande tid har att ge 😉 Pluntisen är nyfiken och nu vill jag krama om någon fin och speciell!

Hallå… Vakna och ta ett steg i taget, blicka framåt 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.