En timme kvar

sen börjar Alexandras födelsedagsfest! 🙂 det ska bli trevligt, men det blev lite att förbereda innan allt började…

image

Pluntisen fick köra till Maxi på Råå för att handla.. vilken omändring dom gjort, blev ju helt förvirrad!! Men efter lite letande hittade jag 😉

image

Det blev en tur till Väla oxå.. men det jag skulle ha där var slut! Nu är det  tydligen utförsäljning av Eurovision 2013 bilarna… Humm, cool – men inte någon bil jag skulle vilja ha!

image

Det är full fart på förberedelserna i köket på Varbergsgatan i Helsingborg 😉 en sak jag inser är att jag behöver lära mig laga mat och framförallt locka fram mitt matintresse mera!! Det blir en spännande utmaning 🙂

image

image

Nu sitter jag ner och bara tar det lugnt! Solen har just börjat titta fram igen. Härligt – men nu kommer den där känslan igen… jag vill krama om dig! Det dyker ofta upp när jag är social med flera personer samtidigt och saknaden av närhet blir mera påtaglig 😉

Andas, andas och andas!! Tänk framåt.. när du minst anar det får du möjlighet att dela ut kärlek till en fin person igen och lova att kramas igen! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.