Våga övervinna

skc3a4rmavbild-2010-11-26-kl-11-15-59

situationen! Jag kan vara helt ärlig.. just nu är jag inte där jag önskar att jag skulle vara konditionsmässigt på olika sätt. Den 30/6 2011 hände en sak som fått mig att tänka och bli starkare på sätt som jag inte räknat med. Jag har genomgått/genomgår det som jag inte vill att någon ska behöva genomgå – nämligen att bli utsatt för ett butiksrån.

Under hösten 2007 påbörjade jag min långa väg mot en bättre Självkänsla och Självförtroende. Allt gick väldigt bra, – jag tränade/tränar dagligen.. men den 30/6 förändrades träningssättet på olika sätt. Min integritet blev rubbad, påverkade på ett sätt som jag inte trodde! Min självkänslan bara sådär, klev upp på en ny nivå. Det är ifrån den nya nivån som jag nu jobbar med Självkänslan. Nivån innebär att jag vissa dagar får jobba hårdare med Självkänslekonditionen och andra mindre!

Just nu arbetas självkänslan på en väldigt stor och hög nivå. Låten Cara Mia, som är min arbetslåt när det gäller att stärka Självkänslan.. spelas den om och om igen! Detta för att Övervinna känslan av den 30/6 2011 Kl 13:32.

Jag kan säga som så, jag kämpar nu med att hålla en balanserad Självkänsla upp, för att sedan minuterna efter Kl 13:32 30/6 kunna säga till mig. Du klarade det!

Det jag vill säga med detta är; Allting går utom småbarn och tennsoldater. Vissa situationer är väldigt mycket tuffare än andra. Men så otroligt mycket starkare man bli i Självkänslan när man övervinna och når sig själv igen och framför allt, känner att integriteten blir tryggare igen!

Jag fick frågan för ett tag sen, hur jag orkade och klarade av att dela detta med mig via bloggen. Då svarade jag! Detta blir min styrka att visa att jag tar mig uppför och inte låter någon annan trycka ner och ta en del av mig själv ifrån mig! Visst, vissa dagar är tuffare än andra. Men så är det!! Vissa gånger när man går in i en butik är jobbare än andra. Men för varje år som passerar blir jag starkare i situationen!

Till alla Er som hjälper mig, – att hantera och ta steg uppför denna situation! Tack, det betyder väldigt mycket för mig 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.