I´m proud gay

Ja, jag är stolt bög! Stolt över att våga vara den jag är!
För mig handlar det om att varje individ, oavsett etnicitet och bakgrund måste få chansen att få må bra , – framför allt inom sin sexualitet. Många lever i ”hemliga” förhållande, för att dom kanske inte har kraften och orken att ta steg ut! Men detta steget Ur Ur Gradroben är det bästa jag någonsin gjort. Att få vara mig själv, att få få må bra inombords och inte behöva ”dölja” mitt Jag!!

Yesss, I´m proud Gay och väldigt glad att få vara med i produktionen av Jumping in the Fields, som definitivt återspeglar att få älska och vara tillsammans med den man älskar. Oavsett om det är någon av samma kön eller inte!!

Here we goo, – Are you proud to be your self? Yes you are 😉 😉 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.