Medborgarlön

kan det vara något för Sverige? Skulle arbetslösheten och sysselsättningen öka och ge mera effektiv och kreativa arbetsinsatser?

Första gången jag hörde talas om Medborgarlön drog jag mig tillbaka… men återigen har jag blivit påmind i olika situationen och idag fick jag rekommenderat klippet ovan, vilket har fått mig att tänka ett varv till!! Skulle Medborgarlön eller Baslön vara ett alternativ för att få människor att må bättre, få en grundinkomst och sedan kunna jobba sig till ännu mera?

Vad är bra, vad är dåligt? Då jag själv suttit i denna ”arbetslöshetssituation” i över två år nu, – ser många fördelar med det… ökar kreativiteten och ger en möjlighet att bygga upp nya organisationer som kan hjälpa andra medmänniskor framåt.

Allt kostar pengar… många kämpar dagligen mot olika myndigheter där det finns ett ”fyrkantigt tänkande”.. som byggdes upp för många många år sedan och som jag tror, inte har hängt med i utvecklingen!! Vad tror du?

Här är tre olika spännande artiklar och sidor att ta del av information på!! Människan i Centrum, det ökar människovärdet och även utveckling och friheten – vilket leder till mera kreativitet och högre produktivitet 🙂

Länk ett, – Medborgarlön istället för meningslösa jobb
Länk två, – Sverige är rikt för att de flest jobbar
Länk tre, – Medborgarlön ger chans till kreativitet
Länk fyra, – Basinkomst.nu

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.