Hem o Skola

Skärmklipp1306120

 

har nu publicerat sin nya hemsida!! Väldigt trevlig och intressant, dock undrar jag vad bilden på vägen till höger ska innebära? Vägen framåt kanske?

Hur som helst,  skulle jag vilja ge Er som arbetar med Hem o Skola en eloch för ert gedigna och grymma arbete och slit med Rikförbundsorganisationen. Jag vet vilket slint ni lagt ner och hur mycket ni gör för att förbättra för skolorna och barnens kunskapsutveckling. 🙂

En sak som är otroligt viktigt i mitt utvecklingsarbete inom olika organisationer som jag är delaktig är – just Barnen och hur vi ska kunna hjälpa de till en bättre och mera kunskapsingivande skola? För att ger vi barnen en bra grund att stå på.. så ger det barnen bättre förutsättningar framåt och då blir det vinster för samhällsekonomin framåt!!

Jag har själv erfarenheter ifrån en ”jobbig” skolgång.. 10 årig grundskola , 4 år på gymnasiesärskolan. Mina 4 år på gymnasiesärskolan fick mig att öppna upp ögonen och nå mig själv lite mera… efter att sedan jobbat inom skolans världs som skolvärd 1,5 år så fick det mig att inse att jag behöver vara med i utvecklingen av våran framtiden och framför allt, hjälpa Barnen framåt!! Med dyslexin som min närmsta och bästa vän – har jag även utbildat mig till Dyslexiinformatör och kan på så sätt hjälpa till att sprida kunskaper och erfarenheter inom skolans värld, – ifrån ett Inifrånperspektiv!! 🙂

Barnpartiet jobbar med Människan i Centrum och med FN:s Barnkommission som en av våra grundstenar! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.