Nybildat ord… Homo-Hetro

Vad är det som man brukar säga?? Ett gott skratt förlänger livet 😉 efter en kort och intressant dialog om sexualitet – kom ordet Homo-Hetro upp!!

Madde ställer den ”intressanta” frågan….. Hur kan du egentligen vara bög när du är ”Mia”-Jonas? Mitt svar. Jag vill inte bli diffenierad som verken ”Man eller Kvinna”. Jag mår bra i min kropp och utseende!! Så Jaaaaa, Jag är mig Själv, Jonas eller Mia-Jonas, välj du själv 😉 I frågeformulär som ”Man eller Kvinna”… Bestämt du… Men tänk på att du eventuellt trampar på en stor diskrimineringsgrund!!!

Men jag är klart Bög. Intresserad av killar och sen får ni själva avgöra!
Min älskling Fredrik är mitt härliga hjärta 🙂

image

Nu är jag påväg hem från en trevlig och spontan lunchträff med härliga Madde 😀

En sak är säker ::: trevliga träffar och dialoger har Madde och Pluntisen 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.