Mejldags och återfå kontroll igen!!

gmail

Igår bestod dagen av olika möten – kreativa och många goda tankar och idéer framkom. 🙂 Bland annat om det intressanta och kommande filmprojektet som jag skrev om igår!!

Idag har jag min fokus på att besvara, rensa och få kontroll över min Inbox på Gmail. Som ni alla vet – är jag en ”Android-bög” har sammankopplat det jag kan via mitt Gmail-konto. Vilket jag bara GILLAR!! En varm rekommendation för att få mera struktur i många lägen.

Som praktikant (medarbetare) på ABF MittSkåne har jag haft en mail via deras system. Vilket har varit grymt lärorikt och roligt. Dock har jag vid vissa tillfällen känt en ”frustration” över att behöva ha koll på två Inkorgar. Men allt har fungerat enligt mig.

Därav har min egen mejl vid vissa tillfällen ”släpat” efter och nu ska det bli ändring på det och gå mera koll. Idag sitter jag läser – besvarar och rensar i min mejlinkorg. Vilket gör att man landar och mår bra!!

 

För min är struktur A&O. Dels på grund av mitt funktionshinder – Dyslexin och dels för att må bra i helhelt. 🙂

Så till dig som behöver hjälp med att hålla koll på ett ”antal” mejlar. Rekommenderas starkt Gmail och deras fantastiska funktioner.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.