Tvättavdelningens kväll

2014-12-22 21.57.36

 

Jess, så står det på en välbesökt dörr i källaren vars avdelning är fullbokad de kommande dagarna..

När jag lagt i både maskinerna och 45 minuter senare kom ner och insåg att den ena inte alls tvättat.. då blir man sådär glad! Några minuter senare har jag byttat tvätten i maskinerna och torktumlaren går igång. Då händer det som min magkänslan inte varnade mig för! Nämligen att jag tog med fel nyckel ut och dörren gick igen.. under nästa en timmes fundering kring hur jag skulle komma in igång i tvättstugan och efter att ha ringt fastighetsbolaget, Jouren och fyra låsjourer var det till sista en vid Lås & Trygghet AB som hjälpte mig öppna upp dörren.

Mitt tåla mod har verkligen testats genom att ringa olika Låsjourer. 4 av 5 var inte det minsta intresserad av att hjälpa till. Men Lås & Trygghet AB var behjälpliga och där åkte tyvärr månadens nöjespengar..

Vilken tur att jag kan göra det mysigt i Pluntisen lya på små medel 😉 Men en sak är säker. Jag har lärt mig något ikväll!! 

Det finns en mening med allting som händer och sker i livet.. frågan är vad som var meningen ikväll? Jag hade tänkte gå en runda i Helsingborgs City.. men jag antar att det inte var meningen!!

Nu blir det en film och sen väntar en nybäddad säng! Kram till er härliga läsare! 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.