9 månaders frånvaro!

Det har gått cirka 9 månader sen jag gjorde en uppdatering på min blogg. Jag har haft sådana här pauser tidigare. 

Nu känner jag att det är dags för en uppdatering. 🙂 Länge har jag funderat på detta med sociala medier. Vilket kraft och energi som det både kan ge och ta. 

Min tanke när jag klev in i min transformationsprocess var att så kontinuerligt som möjligt göra uppdateringar längs vägen här på min blogg. Dels för att själv kunna gå tillbaks och dels för att dela med mig av vad denna resa egentligen innebär både fysiskt och psykiskt. 

Sen jag påbörjade min resa våren 2017 har mycket hänt. Både med mig själv och i mitt liv – i min omgivning. Dock vill jag inleda med att säga. Jag är så otroligt stolt, tacksam och glad över att få denna möjligheten. Att få möjligheten att vara mig själv och faktiskt kunna leva som den person jag vill vara. 

Hösten 2019 klev jag in i en ekonomiutbildning till redovisningskonsult för att både bevisa för mig själv och för mig omgivning vad jag verkligen kan inom ekonomi, som jag jobbat med i olika avseenden sen RFSL Malmö tiden våren 2008. 

Klivet in på Yrkeshögskolan och samtidigt kliva in i min transformationsprocess har haft sin för och nackdelar. Fördelarna är fler än nackdelarna. Dock visade sig min dyslexi leka “jävel” med mig… jag är alltså mer en praktiker. 😉

Jag älskar siffror. Och även vara en del av verksamheternas mitt. Siffrorna styr ALLT. Inga pengar, ingen verksamhet, vilket ger noll utveckling i olika perspektiv. 

Tillbaka till mig själv… gillar att flumma ut i mig själv! 😉 

I oktober hösten 2020, närmare bestämt 20 oktober 2020, påbörjade jag efterlängtade hormonbehandling. Vilket blev en helt ny nystart i mitt liv. Så pass ny att mitt liv skulle ta nya steg… vilket utvecklingen också ska göra. 

Dock har mitt liv satt ganska så mycket prov på mig – och delar av min omgivning. Innerst inne är jag tacksam över en otroligt stark SJÄLVKÄNSLA. Att våga köra på i min egen väg. Trots en otroligt tuffa händelser inom familjen, som vi fortfarande jobbar på. 

Min älskade mamma fick en stroke 4:e mars 2021 – vilket gjort att hela familjen satts på ett prov. Prov i att hålla samman och vara starka ihop för att stötta mina underbara föräldrar genom allt vad detta innebär. Mamma vill tillbaka – och då Mamma varit min stora stötesten genom hela min livsresa, är det min skyldighet att hjälpa henne tillbaks <3 

Nu tillbaka till mig! 

Bloggen har alltid finns nära mig, nämre än många kanske tror, trots att jag inte uppdaterat den på ca 9 månader. Men den har alltid hjälpt mig när jag behövt skriva av mig och samtidigt berätta om min väg som person. 

Från stolt öppen bög 5:e juli 2007 till nu stolt transtjej/shemale 😀 <3 

Den 8:e februari hände det som jag innerst inne inte ens hade räknat med våren 2017 när jag skickade in min remiss till KID-teamet i Lund (Könsidintitetsteamet). 

Nästa steg är nytt personnummer till kvinnligt. Sen tror jag att jag landat lite… men resan är inte över 😉 Mer finns inplanerat! 😀 

Bröstimplantats operation 8/2-2022.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.