Mötet i SVT

Skrämklipp från SVT

När SVT ringde mig fredagen den 10:e september för att göra den första intervjun inför det som blev ett så givande och intressant möte = Mötet i SVT.

Det var många timmars förberedelser. Tankarna for och far runtomkring… att debattera och argumentera för mitt eget pronomen har många intressant och blandade känslor, i positiv bemärkelse.

När jag väl på tisdag 21:e september kl 03:30 vaknar och reflekterar över vad som komma ska. 05:30 blev jag hämtad av taxi och sen påbörjades resan till två heldagar i Stockholm.

Två dagar av känslor och kunskapsutbyte på olika sätt.

På tisdagen kl 14-16:30 pågick delar av inspelningen. Många tankar, känslor och reflektioner när mina åsikter ska ut kring pronomen Hen. Känslor och tankarna kring att berätta om min transformation. Att få fram varför jag ÄLSKAR min transformation till bli SHEMALE / kvinnoman. 😊

Onsdagen blev jag hämtade av taxi och åkte ut på vischan utanför Stockholm. Många tankar och funderingar hinner passera precis innan jag ska träffa en person som inte vill använda ordet HEN.

Inspelningen pågår i ca 2-3 timmar. Efteråt pratar personen och jag med varandra.

Vi mötes i ett möte – där vi utbyter kunskap, kompetens och framförallt livsåskildringar.

Att sitta framför kameran och ta om olika repliker som både jag och personen säger. Det är många känslor som slår igång. Men så otroligt kul.

Att ta fram sina innersta känslor, duellera och känna att i dessa minuterna vill jag nå ut och kunna inspirera andra medmänniskor.

Med inspirera menar jag tron på känslan av sig själv. Våga ta steg till troligen sitt livs största process och utmaning. För det är faktiskt också en utmaning att genomgå transformation.

Att möta en ny personlighet. En personlighet som ej kan acceptera anvädningen pronomen hen är både utmanade och känslofylld. Samtidigt är det också dessa livsåskildringar som gör att man utvecklas.

Jag känner mig otroligt trygg i pronomen som hon och hen. Min transformation identifieras lättast som shemale och jag är väl medveten om vad shemale ”står för”. Men jag vill på olika sätt lyfta fram shemale i ett nytt perspektiv. Ett transformationsperspektiv – åtminstone enligt min åsikt.

Stolt och glad. Hon/hen Kim Plunteman – shemale/kvinnoman. 😊

Tack SVT och Selma för att vi fick chansen att mötas och diskutera denna viktiga fråga.

Länken till Mötet med SVT.

Ett svar på ”Mötet i SVT”

  1. Dorthe Djeegaard skriver: Svara

    Du är klok och vacker inifrån och ut ❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.