Veckoinspiration och hjälpmedel

2013-12-09 11.51.01

 

Denna veckan inledes med läsa Olof Röhlanders Veckans Peptalk och så ska jag även visa er bilder ifrån kontorsplatsen på HSO Malmö. Jag har nu fått ett nytt hjälpmedel – nämligen en ”datordocka” som gör att jag kan använda min egen dator och få över bilden på en större skärm! Ni anar inte hur underlättande det är? 😉

 

 

 

2013-11-18 11.23.56

 

Denna fantastiska uppfinning, ”datordocka” – gör att Pluntisen kan förflytta och se allt på en stor bildskärm. En USB-kabel och sen så underlättar vardagen 🙂

2013-12-09 11.44.26

 

Tänk vilken teknisk utveckling vi gjort och så underlättande det är i vardagen! En sådan här ”datordocka” som finns på bilden ovan, underlättar och gör att arbetet går så mycket lättare! Verkligen en riktigt bra investering tycker Pluntisen.

 

Nu är klockan snart lunchtime och ja… lite lunch och sen springa iväg till Malmö Stadshus och sitta på möte! Två veckor kvar av sen sen är det julledigt 🙂 Gissa vem som har ett stort leende… 😉 Pluntisen!! 😉 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.