Varför just nu??

Idag hade jag verkligen tagit emot denna torsdagen med solen och en uppfriskande promenad, för att få Styrka och energi inför fredagen och lördagen i Malmö på #Skolvåren.

image

image

Som det har känts idag och som det är just nu är jag tacksam om jag har energi att ta två kliv upp bara…

Vaknade med konstig huvudvärk – som bara en kort stund senare övergick till grippande smärta i rygg och värken i kroppen bara flödar… Uhhhh!!

Nu uppskattar jag verkligen ett mirakel så att jag får den energi som Jag vill ha och behöver nu, för att kunna möta alla härliga medmänniskor imorgon på #Skolvåren i Malmö. Det kommer säkerligen bli två helt fantastiska dagar, som jag verkligen håller tummarna för att jag kan medverka på. Åtminstone en av dagarna!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.