Ibland är jag


(Länk YouTubeklippet som finns bifogat ovan!)

bara så otroligt tacksam att jag Vågar och verkligen Gör dessa Videoklipp. Det har varit en hektisk vecka som gått, – ytterligare en sådan kommer nästa vecka! Vilket jag vanligtvis gillar väldigt mycket.

Men just idag är det en sådan dag… då jag tittar på klippet ovan, om och om igen. Detta för att stärka mig Själv! Då jag känner att jag behöver det. Det är mitten av oktober månad! Det är gråmulet väder ute och jag känner bara att jag behöver få energipåfyllning på olika sätt 😉 Vad är bättre än att kolla på mina egna YouTubeklipp och känna hur styrkan kommer tillbaka!

Det är i sådana här längen som jag är tacksam för att jag Vågar göra det jag Gör och framför allt! Vågar berätta och erkänna det för mig själv! Det är en styrka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.