Veckostarten

(Ett klipp av Plunteman på YouTube)

Måndag eftermiddag/kväll…! Allt började igår eftermiddag egentligen.. då jag fick migrän, Pluntisen la sig klockan 21:45 och satte för första gången på länge, telefonen i Flygplansläge, vilket är väldigt ovanligt för min del. Men jag kände att jag behövde de.

När klockan ringde imorse 07:30 för att gå upp, var huvudet lika stort som när jag la mig… (jag kände att huvudet var på plats). 😉

Nu såhär på måndagseftermiddagen, när jag nu laddat upp gårdagens filmklipp på YouTube känner jag bara, vilken energi jag får av att gå upp före klockan 09:30. Så nu när jag tagit en rejäl sovstund… från 21:45 igår till 13 idag. Är det bara till att köra igång med de nya rutinerna. Gå upp 06:30, 07:30 eller 08:30 och verkligen ta vara på dagen 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.