13 09 09 time 23:32


(YouTube klipp)

Igår vid denna tiden, så sov Pluntisen… ikväll sitter jag och jobbar ikapp mig med det jag inte hann i förmiddags då migränen hade sin värkan!!

Det finns en mening med allting i livet… det vet jag om.. liksom med YouTube musiken här ovan! Jag sitter och lyssnar på musik på hög volym för att få koncentration till MAX och så börjar låten ovan spelas! En artist som jag tror är lika stor som vår Charlotte Perrelli i Sverige som Helena Fischer är i Tyskland (rätta mig om jag har fel??) men de är lika bra båda två, på två olika språk!!

Som jag skrev ovan, finns det en mening med allting som händer och sker. Men en sak som jag funderat mera och mera på.. är det som som så att jag ska lära mig Tyska? Nästintill dagligen under de senaste 10 veckorna har jag gått förbi någon som talar tyska 😉 Riktigt roligt måste jag säga… samtidigt som jag inser att jag behöver höga mina kompetenser på olika sätt!

Nu går musiken på högvolym och fingrarna springer över tangentbordet som aldrig förr….? 😉 Energin är enorm och jag känner att jag vill FLYGA 🙂
Då slänger vi även in denna låten med!! Jaaaaa 😉


(YouTube Klipp)

Snart tror jag även det får bli sängen… ska upp 06 😉 För att inta tisdagen!! 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.