Torsdagen uppstart

 

 

 

 

Goood morgon, Goood middag, – Goood kväll!! Din mamma sa ju till dig att Du skulle vara snäll!! 😉 Kände för att vara lite rolig….

2013-08-29 15.52.58

 

Somnade direkt när huvudet landade på kudden igår… alltid en fördel 😉 Kanske för att Pluntisen var grymt trött?? Tog ”lite” sovmorgon idag… inser nu på eftermiddagen, att sovmorgon bör max vara till Kl 09 för min del!! Jag blir så in i nordens rastlös om jag ”ligger eller sover längre”…

Jag har hunnit med ungefär det jag kände för dagen! Har även hunnit få en 45 minuters telefon – Coachningstimme med goa Maria Mibson. Hon kan jag verkligen rekommendera.

Pluntisen sitter just nu bara och skrattar!! Ska sätta mig ner och göra en ”stor tankekarta”… med ”stor” menar jag på ett stort Papper för att kunna få plats med tankar och idéer för att kliva framåt i olika lägen 😉 Vad tror ni om det?

Hur gör du för att utvecklas? vilka aktiva val gör du?
Framför allt, – hur gör du för att ”hålla dig till dina mål”?? 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.