Snart dags att

släcka lampan för dagen!! Vart har veckorna tagit vägen? Tiden bara rusar fram och jag landar lite mera för varje dag som går!
Två veckors ”semester” med några timmars arbete om dagen.. imorgon är det den 12/8 eller rättare sagt om en timme..! Då sätter många verksamheter igång igen, skolorna påbörjas snart igen och massor av ny kunskap ska flöda fram på olika sätt.

image

image

När jag körde ifrån Sara idag, satt jag och fokuserade och tänkte på allt möjligt… samtidigt som jag upptäcker denna vy utanför bilfönstret!! Regnbågen 🙂 Det var riktigt länge sen jag såg den… kanske dags att vakna till liv, vara mera här och nu, ta steg för steg framåt!

image

De senaste dagarna – veckorna har fått mig att tänka… i många nya och olika banor, framförallt i den att jag behöver stå i ”CENTRUM” för mitt eget liv! Tufft att säga detta… men jag behöver ta mig kragen, bli ”vuxen” och tänka efter vilken väg jag vill gå. Vad jag vill ägna min tid åt och hur jag vill fördela min tid!

Jag har idag från olika håll, fått höra att jag är väldigt social, tycker om att umgås med vänner och trivs i att få nätverka och bygga upp en trygg balans på olika sätt!!

Det som jag insett de senaste dagarna/veckorna – är att jag släppt en person ifrån mig, en betydelsefull och väldigt fin person. Jag och Fredrik valda den 12/7 att gå ifrån förhållande till nära vänner och hoppas att tiden ger oss nya möjligheter!

Tiden läker många sår.. Men de fina minnena vi delar består genom all framtid 🙂

Med detta vill jag säga, Gooden Nattsi!! Imorgon börjar en ny vecka, med många nya möjligheter! Vem vet vad som väntar imorgon?? 😉

Sov så gott och dröm sött!

Du är Underbara och fantastiska precis som Du är!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.