Små steg

framåt så börjar det hela bli bättre! Jag har nu i några dagar försökt att komma ikapp mig, Självkänslan börjar bli stabilare… efter att Cara Mia har gått på högvarv!! Tror mig, – är det någon som kan Cara Mia utantill så är det nog Pluntisen i detta läget 😉

2013-08-17 19.33.35
Men det är känslomässigt som jag fortfarande inte kan greppa tag kring vissa saker. Det gör ont, – ännu ondare vissa dagar!! Det har gjort att jag fått ta ett steg tillbaka och försöka landa på olika sätt, framför allt – kunna hantera och ta varje dag för den dagen som den är.

Jag vill säga ett stort och varmt TACK till Er alla som under helgen skickat mejl till mig, med frågan hur det är?? Det är några av er lagt märke till att jag inte Bloggat på några dagar. Anledningen till att jag inte bloggat är mycket för att jag inte ”bara vill och kan” malla en massa känslorna. Många uppskattar min öppenhet och tycker att det ger en styrka på många andra sätt än att de ”bara malls hela tiden”!!

Helt härligt, det har varit tuffa sommarveckor. Man kan aldrig bli tillräckligt redo för sådant steg för vad en seperation innebär. Känslorna som jag trodde jag hantera i olika steg under en period… hinner även dom ikapp en och jag känner nu med facit i hand efter denna situationen, att jag vill hantera de och få ”styrkan” av de för att kunna ta steg vidare i livet! Det lärde jag mig av en tidigare situationen i livet!

En sak som jag i detta läget är väldigt tacksam för, är att jag och Fredrik pratar – träffas och kan samtala kring saker och ting! Fredrik är en betydelsefull person i mitt liv. 🙂

Nu vill jag önska Er alla en trevlig och solig måndag!! Ta vara på varandra, – lev och njut av livet och kärleken 😉 Du är värdefull och betydelsefull precis som Du är! 

Och som Pluntisen skrev om häromdag… och som min farfar alltid sjöng 😉
Man ska leva för varandra och ta vara på den tid man har…..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.