Oavsett vilken

tid som Pluntisen nu kommer hem till mina föräldrar.. där jag bor tillfälligt.. så möter alltid denna sötis upp vid dörren! 😉

image

Ikväll/natt fick hon sin vilja igenom, det blev en liten promenad.. nyttigt både för henne och mig!

image

Innan jag körde tillbaka till Kvidinge efter en tripp med Sara i Helsingborg, så tvättade jag av Bettan i Åstorp.. kanske inte det ”vaniljaste” som man brukar göra en lördagkväll? men varför vara som alla andra..? 😉

image

Nu är Bettan ren och fin igen!! O framförallt – kan man se ut igenom framrutan när man kör.. Pluntisen o bilvård är inte alltid den bästa kombinationen..? 😉 när självtvättande bilar blir aktuella på marknaden, då kommer jag att investera i en sådan. Undrar bara vilket årtionden det blir?

Har du/ni haft en bra lördag annars? Nu säger jag Natti Natti, klockan närmar sig 01:15 😉 Sov så gott!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.