Inifrån och ut eller..

utifrån och in? Nu tänker jag på olika sätt börjar ta tag i mitt liv, göra förändringar på olika sätt som behövs för att stärka Självkänslan, för att stärka mig som person men framförallt – börjar ta klivet och tänka åt vilket håll jag vill inom min karriär!

image

Nu när jag körde till Staffanstorp, har jag varit lugn – lugn på ett sätt som det var länge sen jag kände.. det är lite som låten säger… ”Kom hem – vi börjar om igen” och med det menar jag att det är min personliga utveckling som nu börjar om från idag!

image

Att jag orkar, vågar och får möjligheten till detta steg, – vill jag säga ett stort tack till Fredrik, som fått mig att våga ta kliv framåt – låtit mig växa och nå ditt jag är idag! Tack Fredrik för den väldigt fina kvällen igår, samtalet och framförallt styrkan oss två emellan som hjälper varandra att våga växa som personer och framförallt – tryggheten av att veta att vi finns som fina och nära vänner till varandra!

Under två års tid, har jag delvis påbörjat en ny resa i mitt liv – en resa som mig att växa och som gett mig styrka och inblick i livets tuffa verklighet, det är tack vare min och Fredriks relation som fått mig att inse många saker – saker jag är tacksam för och bollar jag fått handskas med, som jag troligen inte fått annars!

Nu vill jag tillsammans med er alla påbörja en ny och spännande resa.. jag hoppas att nu ni alla på olika sätt vill vara delaktiga och framförallt – att vi alltid finns för varandra 🙂

Tisdag morgon, solen skiner och om fem minuter sätter arbetsdagen igång! Nya möjligheter väntar 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.