Upp, upp, upp

och hoppa nu!! Min telefon ringde för drygt två timmar sen och personen i luren frågade mig varför jag inte på länge aktivt skrivit om hur  jag nu jobbar Självkänslan – hur jag i situationen som jag sitter i jobbar benhårt med den för att just komma Upp, upp, upp och Upp igen?

2013-07-27 17.26.44

Så nu har jag precis tränat upp Självkänslan med hjälp av musiken… och jag inser verkligen vilken stor vikt det är att träna intensivt nu och en period framåt!!

Personen sa också till mig, Pluntisen – du har en grym styrka inombords. Tänk vad du genomgått mycket – nu ska du plocka fram kraften och ta steget framåt! Ordspråket som användes var: Gläds åt det som varit och se framemot det som komma ska 🙂 Det ligger väl någonting i det hela!!

Tack för pepsamtalet.. du vet vem jag menar 😉

Tack även till alla som finns i min omgivning som hjälper mig ta steg framåt!! Ni är alla härligt fint!! 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.