Läsa, läsa o

2013-07-05 13.42.18

 

läsa!! Ja, det är vad min förmiddag och delvis min eftermiddag också bestått av idag. Jag håller på att läsa in mig på FINSAM dokument. Hur man jobbar inom det Finansiella Samordningsförbundet och framför allt, – hur man som praktikant, medarbetare eller projektorganisatör behöver känna till ramar och andra viktiga mål med FINSAM.

Mina tankar som slår mig är,, det är väldigt bra att FINSAM finns och samverkar mellan Kommun, Region, Arbetsförmedling och Försäkringskassan. Det finns många bra saker, – som jag tror stärker den enskilda individen i slutändan. Dock kan det många gånger kännas långt bort.. men så otroligt viktigt samarbetsorgan ändå 🙂 Framför allt, är denna praktik väldigt lärorik, intressant och man får in ett annat tänk när det gäller myndigheterna!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.