vågar du erkänna…

om och när du ber om hjälp och går till en psykolog? Häromdagen fick jag den frågan, om jag vågade berätta om jag bad om hjälp hos primärvården?
Ja, det vågar jag!! För mig handlar det om att hjälpa andra på väg att Våga ta ett steg att få hjälp.. för många är det ”pinsamt” att få hjälp av en av sjukvården, psykolog eller annan terapeut eller andra vårdinstanser. För min del handlar det mera om att ta steg till att Må bättre och på så sätt få ny chans till utveckling. Eller vad säger du?

Nu har det snart gått två år sedan jag var med om rånet på Biltema i Helsingborg, drygt ett år sedan allvarliga hotet på Bauhaus i Malmö. Det som gjort att jag tagit mig hit, – där jag står idag är faktiskt olika hjälp och vårdinsatser från primärvård och från företagshälsan Previa.

Dessa butikshändelserna har gjort att jag tagit de steg som jag inte tidigare vågade, nämligen att jobba med Organisationsutveckling och som informatör och administratör på olika sätt..

 

hämta

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.