#Skolvåren 18-19/6

2013-06-18 13.06.43

vilken upplevelse, vilken styrka och framför allt – vilken energi som det var och blev på dessa fantastiska dagar!!
Nu har jag landat ”lite” .. fortfarande finns delar av tankarna kvar i #afkvarberg. Det var ett tag sedan jag kände den styrkan, den energin bland involverade skolmedmänniskor som fanns dessa två dagar! Inte bara kontakter utan också erfarenhetsutbyte, diskussionsforum och framför allt, – inbyggt mingel 🙂

Många väldigt duktiga och inspirerande föreläsare, – skolledningspersoner som vill längre framåt med skolan.. men som på olika sätt blir eller är begränsade av olika resurser!!

2013-06-18 14.54.12

 

Jag kan skriva hur mycket som helst egentligen.. men nu gäller det att fånga upp involverade, kraftfulla och intresserade personer inom och utanför skolans värld. Men som på olika sätt vill vara med och påverka och ge sitt stöd till #Skolvåen på olika sätt. 🙂

Den 18-19 oktober får vi en ny chans. Denna gången i härliga Skåneland och Malmö! Tänk vilken möjlighet för Malmö Stad att visa upp sig.. vilken möjlighet för Region Skåne och många flera aktörer på olika sätt att visa sitt stöd och engagemang!

Min rekommendation till er, klicka här, för anmälan till #Skolvåren 18-19 oktober, två säkerligen välfylld och kreativa dagar.. även dessa!!
Säger som så.. Nu kör #Skolvåren vidare och tar ännu mera fart, detta kommer bli superduper! Vi ses, eller hur!?! 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.