Uppfriskning och framåtblick

Vissa dagar behöver bara flyta på . . .  och idag har varit en sådan.. energin har flödat och inspirationen har rusat framåt!! 🙂

Jag har hunnit med att administerar mig framåt – – låtit min Dyslektiska sida träda fram i lite olika dokument och så har jag lyssnat på härlig musik, som denna låten ovan!!

När jag gått igenom mejlen så hade jag denna härliga länken.. länken till min första tidningsintervju jag gjorde i september 2009: Klädtokig, rosafantast och dyslexiinformatör – ungefär samtidigt som jag tog beslutet om att ta nya steg framåt inom HBT och Dyslexins värld.

Skärmklipp130521

Helt otroligt, jag minns 2009-2011 inom RFSL Malmö som en tid av otroligt stor frihet inom identiteten och under dessa året tog jag också väldigt stora steg framåt inom utvecklingen, öppnade upp mig på ett magiskt sätt och påbörjade energitankarna på Vilja & Styrka!! Det var också under dessa åren som Mia-Jonas lockades fram riktigt rejält.

Under hela denna tiden . . . lite tidigare som hösten 2007 och framåt som

Måns Zelmerlöw låt; Cara Mia har en otroligt viktig roll i mitt arbete med Självkänslan!! Trygghet och styrka inombords gör en vågmodig, att våga ta de stegen framåt som krävs och ger en energi framåt 🙂

 

Nu känner Pluntisen för att börja ta nya steg och kliv framåt på olika sätt och perspektiv. Ett kliv framåt som jag hoppas ska ge mig styrka, energi och kompetensutveckling på olika sätt. Inom kort kommer jag och några personer runtomkring mig att – presentera en ny organisation/verksamhetsidé, en ny plattform för personer med väldigt olika bakgrunder och kompetenser, – som ska bygga upp en långsiktig verksamhet för att kunna vara med och stärka dels oss själva och dels andra medmänniskor på olika sätt. Fokus på kompetenserna

Livet ger ständigt nya möjligheter. Livet är ett äventyr!!

Att få utvecklas personligen är bland det mest
härliga och energigivande som finns!! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.