Lill-Lördagen den 29:e maj

2013-05-29 20.29.39

Hihihi, nu börjar kvällen närma sig!! Men först en ”kort” uppdatering här till Er 😉 Har varit på tre möten idag,, så otroligt roligt att få börja komma igång igen på olika sätt!! Börja känna styrka i att få upp rutiner igen . . . de 21 dagarna hjälper med andra ord 😀

2013-05-29 20.29.56

Går igenom dagens mejlbox!! Många roliga och intressanta mejl att läsa och besvara. Sånt gillar jag!! När man känner sig behövd och framför allt, – får möjligheten att dela med sig av glädjen på olika sätt och perspektiv!! 🙂

Skärmklipp130529

Jag har precis haft ett kort telefonmöte med Daniel Westin på Wesslansfilmproduktion och vi behöver komma upp i antalet ”GILLAR” på Jumping in the Fields Gillarsida på Facebook!! Uppåt drygt 200 till 300 för att kunna jobba på ännu mera med Crundfounding… eller hur det nu stavas?? Få in mera pengar i filmprojektet!! 🙂

Så följ länken här och GILLA –
Jumping in the Fields på Facebooken!! 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.