Lite bilder från idag!!

IMAG0121

Vilket helt roligt helg det varit!! 🙂 Vi har varit på äventyr i Malmö, Lund och Staffanstorp.. kollat på tavlor och andra inredningssaker till Knipfjells i Mölndal!! Allt inspirerande på olika sätt med Inredning 😉

IMAG0122

Framför allt, är det roligt med FÄRG 🙂 ROSA är ju såklart favoriten!! 

IMAG0124

 

IMAG0125

En tavla som älsklingen skulle kunna tänka sig att ha i sovrummet . . . jag gillar den, men frågan är bara ,, vart ska vi göra av den som vi har där idag? 😉

IMAG0128

i eftermiddags pallade jag inte längre.. jag rensade ut bland mina papper igen!! Nu ska det scannas in dokument i veckan.. förhoppningsvis blir det även inköp av en ny telefon?!? En Note telefonen, det vill säga:: En Samsung Galaxy Note 2, för att jag vill minska pappershanteringen på olika sätt!! 😉 Ska iväg imorgon och kolla på en och se vad magkänslan säger!!

IMAG0129

innan Marie och Johan körde tillbaka till Gothenburg blev det en grymt god middag – gryta med Cacao och Chili 🙂 Mummmms, så härligt god lunch som väntar mig imorgon också!! 🙂

IMAG0131

Hi hi hi, söndagskväll och nu förberedder jag veckans kommande inslag på olika sätt!! Vad händer för spännande, det får ni uppdateringar om imorgonbitti!! 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.