Bra planeringshastighet framåt, inför konferensen!

image

Nu är det cirka två veckor kvar till dem 2:e maj.. Vart tar tiden vägen? 😉

Som sagt, Den 2:e maj planeras en planeringsworkshops där vi ska försöka samordna projektidéer med omkring 15 unga, som sedan inför konferensen den 20:e maj ska få möjligheten att presentera projektidéer till ”Ungas Väg till Arbete” där vi blir omkring 100 speciellt inbjudna gäster från Regionen. Allt ifrån Skånes toppolitiker som involverar sig i Ungas arbetsmarknadspolitik till tjänstepersoner inom Skåne, andra organisationer och företag som får inbjudna att delta 🙂 och ungdomar med olika perspektiv och bakgrund!!

De viktigaste i frågan är ju Unga och Unga vuxna som på olika sätt kan bidra till kommande projektidéer och med hjälp av oss från referensgruppen bygga upp spännande och givande projekt som får Region Skåne att växa och samtidigt får in flera unga på Arbetsmarknaden!!

Vilken utmaning, vilken möjlighet för Skåne och vår framtid att kunna visa på bra och förhoppningsvis högre sysselsättningssiffror på olika sätt – framför allt, att ungdomar och unga vuxna får möjlighet att visa sitt arbetsjag ! 🙂

Nu finns det spännande dagar och datumar att se framemot!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.