Vecka 12 och kursavslutning

IMAG1292

 

Hihih, en ny vecka tar sin början och detta är sista veckan på den kreativa och intressanta Mobiliseringskursen på Socialhögskolan i Lund!! Vart tar tiden vägen?? Sex roliga veckor har passerat och lärt känna nya och roliga personer!! 😉

Med denna veckan början. . .  är det ”Bara” en veckan kvar..  sen är det ju PÅSK!! Snart är vi väl inne på sommaren också?

En sak är säker – denna veckan kommer bli väldigt kreativ!! Hemfärd från Österrike . . . kanske inte lika rolig, hade gärna stannat längre ! ? ! ?  😉 Idéesprackande tisdagskväll i Lund med ungdomar med projektidéer,,, onsdag Referensgruppsmöte inför konferensen, – Ungas Väg till Arbete . .

Torsdag föreläsning på Högskolan i Halmstad för blivande pedagoger 🙂

Fredagen avslutning på Mobiliseringskursen… HiiiHiii!! En kreativ vecka väntar!!! Och vi börja nu . . . 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.