Mobiliseringsveckosumering och föreläsning

IMG_20130301_110837

 

Fredag och veckoslut på skolveckan… eller det är kanske helgjobb med projektplanering ? ! ? ! ? Vi får helt enkelt se på den fronten.

I förmiddags fick vi göra en kort presentation av hur långt var och en grupp kommit i sina projektgrupper – vilket var otroligt positivt och spännande 🙂

Alec Carlbeg ville delta på kursen idag 🙂 Så Alec flög ner från Stockholm och hade en föreläsning för oss och skulle på eftermiddagen ha möte med Kursledning – Cecilia och med flera!! Så det fanns flera möten inplanerade!!

 

Alec är en väldigt imponerade och inspirerande person! Några av stödorden som jag tog med mig från dagens föreläsning var: Styrka, motivation, projektledning, makt på rätt sätt, styrkan i projektet och framför allt, hållbar VISION 🙂 Väldigt bra och intressant. Att vara delaktig på rätt sätt i projektet och framför allt  – vara insatt i projektfaser och utvecklingsstegen!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.