Hårfärgningstime

IMAG0162

 

Efter att jag läste söta Sannas blogg häromdagen, blev jag också sugen på hårfärgning… dock ser jag framemot att få gå till frissan i Augusti/September och göra riktigt uppfrächning av hårfärg och slingor!! 😉

IMAG0164

IMAG0166

 

HiHi, kanske inte direkt ska bli Sveriges nästa Toppmodell? 😉

IMAG0167

Nu känner jag mig snygg i håret igen.. gillar verkligen min nya hårstil, Mia-Jonas, jag förnar också håret dagligen och får en ännu mera ”fluffigt” hår. Vilket jag bara gillar 🙂 Håret är A & O enligt mig!!

Som sagt, ser framemot i Augusti/September och kunna fixa till håret riktigt bra hos frissan, men färgning och slingning 🙂 Men innan dess , , , , ska vi ha en härlig solig och varm vår – härligt varm sommar med många badpass och en riktigt trevlig sensommarvärme!! Det märks inte att jag gillar vår, sommar och värme va 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.