Good morgon 12 april

image

Förkylningen vill inte ge riktigt med sig.. Pluntisen är seg efter en riktigt kreativ veckostart!! 😉

Nu har förhoppningsvis min kära älskling lyckats fixa min telefon, så att den fungerar igen!! Åtminstone har jag fått en färgglad telefon.

Hi Hi, och så saknar jag sötnosen på bilden – Bellisen 😉 Världens goaste och mysigaste vovvsing!! Den energi, styrka och utmaning hon har gett mig.. den går inte att beskriva med ord. Men hon har varit den som tagit med mig ut på promenader, när jag behövt det! Hunden är människan bästa vän – det håller jag helt klart med om 🙂

Nu blir det frukost, planering av Casting inför Jumping in the fields och efter det – förhoppningsvis inbjuder dagen till plugg 😉 Sol, Sol och Sol!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.