Nätverksfika med Jeanette

IMAG1301

 

I eftermiddag har jag träffat en otroligt stark och modig polis, nämligen Jeanette Larsson på Carpe Courage 🙂 Hon har gjort det få vågat göra tidigare, nämligen stått upp för HBT-personers rättigheter. Jeanette jobbade tidigare med Hatbrottsutbildning inom Polismyndigheten – men har tagit lite paus från det och prova det fantastiska och väldigt kreativa steg som företagare. Varmt välkommen i gänget 😉

Vi hoppar i hagen cover + text

 

På vårt möte pratade vi väldigt mycket om företagande,  HBT och om filmproduktionen av ”Vi hoppar i hagen”. Vilket Jeanette tyckte lätt väldigt intressant – då det berör hennes kunskapsområde i olika former!! 🙂

Nu fortsätter vi framåt dels i filmprojektet ”Vi hoppar i hagen” och dels inom föreläsning inom HBT 🙂 Spännande, intressant och kreativt!! Roligt roligt!! 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.