Kursstarten :-)

Idag satte alltså sex veckors pluggande igång, helt grymt roligt känns det redan!! Inser också att det kommer att bli tuffa och intensiva veckor. Men otroligt roligt 🙂

IMAG1335

 

IMAG1338

Det första Kompendiumet som vi ska gå igenom.. jag ska få det på PDF fil för att underlätta kurs med hjälp av mina hjälpmedel. Talsyntesen har jag en känsla av att den kommer gå varm… men grymt roliggggggt! 🙂

IMAG1337

 

Vi fick vars en tygkassa med information, papper och penna 😉 Så ja, om ni kanske undrar varför det sker mina uppdateringar mitt på dagen… så är anledningen att Pluntisen sitter bakom skolbänken och pluggar in de första 7,5 högskolepoängen 🙂

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.