Klippans Gymnasieskola

Idag var det dags för ett återbesök på Klippans Gymnasieskola. Vilket var väldigt intressant och givande!! Jag har träffat Gymnasiesärskolerektorn och vi har haft väldigt givande och intressanta diskussioner. Delar av samtalet ska jag ta med mig vidare till mitt nya politiska engagemang 😉

IMAG1307

Det var en lite märkligt spännande känsla att gå in på Gymnasieområdet, där har jag inte varit på 7 år… men roligt var det. Fick även möjligheten att träffa en av mina ”gamla” gymnasielärare och det är alltid lika roligt 🙂

IMAG1306

 

Jag är väldigt stolt och glad för att ha haft möjligheten att gå på Gymnasiesärskoleskolan, det gav mig flera möjligheter framåt 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.