Informationsrika förmiddag med Björn Fries

IMG_20130218_112321

 

Vilken intressant förmiddag på Mobiliseringskursen 🙂 Tack Björn Fries för en  väldigt lärorik och givande information om olika sociala grupper – det Social Arvet som påverkar hela människa – Individens Styrkor/Svagheter – Det Goda/Dåliga Samhället, att vandra inom en politisk karriär, hans väg framåt och framför allt – till Socionomstudenterna… hur viktigt det är att jobba med brukaren/klienten på ett mänskligt stadie!!

 

Björn berättade om sin tid som politiker, att möta utsatta människogrupper och hur det är att jobba i en politisk styrd organisation, som kommun och olika statliga myndigheter – Vem det är som har ansvaret – – – >> Politikerna!

Jag hade gärna velat lyssna på Björns hela föreläsning. Det märks att han har en stor kunskapsboll som han vill dela med sig utav.
Min tanke är här och nu , hur kan vi påverka och förnya och förändra olika myndighetssteg för att underlätta för utsatt samhällsmedborgare!?!?

 

Två frågor:: 

– Varför går det som det går??

– Varför blev det såhär??

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.