Barnpartiet

Skärmklipp 130207

 

Varje gång jag ser Barnpartiet på Facebook, får jag sådan otrolig förändringslust i vårt demokratiska samhälle, på ett positivt sätt!!

Att jobba med människan i fokus är för mig, otroligt viktigt. Framför allt, att få möjligheten att påverka samhället framåt och föra en politik som är levande, aktuell och som får medmänniskor att känna sig behövda i samhällsengagemanget. Varje människa, varje individ är viktig på sitt sätt! Vi bär på olika historier och bakgrunder, ska det inte vara ett hinder, utan ska istället ge oss möjligheter framåt!!

Bli medlem Du också i Barnparitet, klicka här!!

 

Hjälp oss att bli nästa Riksdagsparti! 🙂

Ett svar på ”Barnpartiet”

  1. Ann Nolin Partiordförande/Språkrör Barnpartiet skriver: Svara

    Jag är så otroligt glad idag för att du Jonas blivit medlem i Barnpartiet och att vi nu tillsammans kommer att satsa på att Barnpartiet blir det nya Riksdagspartiet! I Barnpartiet är människan i centrum – Barnpartiet är framtidens parti – här och nu. 🙂

    Varma hälsningar och kram
    Ann Nolin
    Partiordförande/Språkrör Barnpartiet

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.