Skolstrejken.se

Wwwooww, vilken godumlig förälder som äntligen tar detta steget. Jag jobbar själv med barn och skolungdomar och deras självkänsla när jag är ute och föreläser inom Grundskola eller ”Sär”skola.

Nu måste vi verkligen vakna upp och hjälpa våra barn framåt. Skolan ska vara Inspirerande, lärorik och framför allt – rolig på ett lärorikt sätt.

Våra pedagoger runt omkring på skolan får allt mer ”administrationsuppgifter” för att dokumentera allt som händer . . . för att skolorna och framför allt – kommunerna ska få en ”friare” rygg gentemot Skolverket… vad är detta? Jag trodde vi hade pedagogerna runtomkring på våra skolor för att dom är intresserade av att Lära och Utveckla våra kommande Generationer..? eller har jag fel där?

 

Pedagogen har ett stort och får ännu större ansvar hela tiden… nämligen att deras åsikter och uttryckssätt kan till viss del prägla skolväsendet och därmed eleverna i grupperna.

Jag menar att vi behöver få ett samhälle med bra och givande Information om olika funktionsnedsättningar – om HBTQ-frågor.. detta för att Ge barnen chansen att våga vara sig Själva 🙂

 

Nu kör vi på och hjälper våra skolbarn och ungdomar framåt!! Betyg ska inte komma förrän tidigast i årskurs 6. Tänk på barnen/elevernas Självkänsla och Självförtroende. Låt barnen utvecklas med oss vuxna på ett positivt och bra sätt!!

www.skolstrejken.se 

 

// Jonas Plunteman
Föredetta Gymnasiesärskoleelev
Dyslektiker och Dyslexiinformatör

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.