Ministeravhopp igen!!

Skärmklipp130121

Det första som står när man slår upp nyhetssidan på Sydsvenskan idag, möts man av att Jämställdhets- och biträdande Utbildningsministern Nyamko SAbuni (FP) avgår från sitt uppdrag i Regeringen!?!? Vad händer undrar jag? Varför begär man entledigt från sitt ministeruppdrag mitt under en mandatperiod?

NyamkoSabuni_820369c

Jag önskar en duktig Sabuni lycka till med kommande uppdrag och jobb. Ska bli intressant och spännande att se vem som ska fortsätta i hennes roll framåt som minister?? Kan ju bara hoppas att det blir en ny ”kvinna” som vågar ta an rollen och fokusera framåt!!

(Anledningen till ”  – ” – tecknen är för att jag inte vill definiera någon i ett visst kön..  och har även med min HBT bakgrund och tanke att göra)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.