lite Wowww


Nu ger jag Tomas Lydahl lite ”Gratis” marknadsföring..!! Måste ärligt talat säga att jag blev Självinspirerad av hans YouTube Klipp 🙂
Denna RadioWow – radiokanal ska jag lyssna på undertiden som jag jobbar med ett annat mejl. En närmare titt på Word of Wow marketing!! Jag gillar verkligen personlig utveckling – framför allt, när jag även får möjlighet att vidareutveckla mina olika Säljtekniker!! Så Tomas, lite Gratisreklam här!!!

I veckan fick jag en inbjudan att gå på en av Tomas föreläsningar, hoppas att jag hinner göra det under ett annat tillfälle efter den 22/3.

 

Många undrar varför att jag planerar väldigt mycket efter den 22/3, men under fem veckors tid ska jag inom ett varv på Lunds Universitet och plugga
Socialt mobilisering och förändringsarbete och på så sätt,
plocka mina första högskolepoäng 🙂 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.