Inspirationstime

Även jag behöver påfyllning av Inspiration!! Och för att få det, prenumerar jag på olika nyhetsbrev, som exempelvis Kreativ Insikt nedan.
De nyhetsbrev av denna varianten som Inspirerar mig, är dom som inte har mitt mitt ”yrkesområde” att göra.. utan helt enkelt är ”neutrala” i mitt synset, vilket ger mig möjlighet till utveckling!

Skärmklipp 130114

Jag sitter på jobbet, håller på att skriva, skriva och skriva på mitt Dyslexi-projekt, vilket jag tycker är otroligt roligt och lärorikt! Men jag sitter lite fast i mina tankar… då är det bra att kunna öppna upp sådana här ”nyhetsbrev” och bara få släppa lös tankarna och fingrarna i ett nytt inlägg till er. För JA, jag är precis som många andra… tanklös ibland.. men ofta har jag en otroligt stor brinnande energi inombords, som bara vill fram!!

Att ta sig tid till Reflektion är viktigt, jag vet många som tycker att det är otroligt ”löjligt” men ack så nyttigt!!

Jag vill med Inifrånperspektivet att inblick och känsla hur jag som dyslektiker har det på olika sätt. Även persektivet som en ”väldigt” feminin och Inspirerande bög. Jag älskar nya utmaningar, framför allt – dom som innebär personlighetsutveckling och människor som verkligen kan nå ut med sin kunskap, låta den landa – så att man själv inser det!! HÄRLIGT!!

Skärmklipp 1301140

Jag kan verkligen rekommendera dessa nyhetsbrev 🙂 Klicka här!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.