Nytt steg i livet

Nu känner jag återigen att det är dags för ett nytt steg i mitt liv. 

Tänk att ha år av olika processer delvis bakom mig. Dels en fantastisk transformation, men också ta möjligheten till att använda tiden till möjligheten i ett nytt företagande. 

April 2020 påbörjade jag egentligen steget. Men av olika livsprocesser har jag fått tänka om och NU känner jag att det är dags att KICKA igång 🙂 

För 11 år sen drog jag igång mitt första företag. Och år innan dess påbörjade jag mitt inspirerande nätverkande. På 11 år har det hänt en del. Utveckling men också inspiration i olika avseende. 

För att ta mig till nya mål, har jag nu tagit steget till att bli FBO (Forever Business Owner) vilket ger mig både möjligheten till ett utvecklas med nya kollegor, bygga en utvecklande vardag där jag själv bestämmer mer av min egen tid som företagare, men också har fantastiska produkter att både använda och rekommendera vidare. Och det bästa av allt, jag kan jobba VAR jag vill, HUR jag vill och i princip NÄR jag vill, året och dygnet alla timmar och dagar. 

Det har med min process och händelser i mitt liv, blivit allt viktigare att ta VARA på tiden. Därav ser jag mina nya möjligheter. 

Vill DU jobba med mig och samtidigt ha fantastiska produkter i din vardag? Kontakta mig på plunteman (at) gmail.com 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.