Nu börjar det på riktigt

Rubriken säger väl egentligen allt. Men ÄNTLIGEN påbörjar jag resan, som jag redan mentalt påbörjade under transkonferensen TGEU i Malmö, tillsammans med Regnbågensfestivalen hösten 2010. Så det har  tagit drygt tio år 😉 

Där, under Regnbågsfestivalen 2010 i Malmö, växte ”Mia” till liv. Många processer, många tankar. Framför allt, många känslor.

2015 i juni blev jag juridiskt Mia-Jonas Plunteman. För drygt 1,5 år sen påbörjades resan vid KID-teamet (könsidentitets teamet) i Lund. För drygt en månad sen var jag på min första laserbehandlingen för att ta bort skäggstubben. 

Den senaste veckan har spänning och nervositeten nästa varit utanpå kroppen. Kl 12 igår tisdag 20:e oktober fick jag äntligen östrogenbehandlingen “godkänd”, nu påbörjas den fysiska resan till att bli shemale/kvinnoman. 

Kvinnan Mia-Jonas Plunteman. 🙂 

Känslan är obeskrivlig. Men nu kör vi. Hormonbehandlingen påbörjas!! 🙂 
Så otroligt lycklig, så det skriker i hela kroppen och min rosa feminina kvinnliga själ. Obeskrivlig resa som påbörjas nu och som på olika sätt kommer att påverka och ge möjligheter framåt. Framför allt. Hoppas jag på härlig styrka framåt. Shemale/kvinnoman. Kön; Kvinna. Det är mitt kvinnliga JAG som ger mig styrkan. <3 

Mitt mål är också att göra en till två uppdateringar (här på min blogg) i månaden, del för att ge stöd till andra medmänniskor i liknande situationer, men också för att belysa hur viktigt denna transformation är för fler personer än vi anar. NU KÖR VI!! 😀

Kärlek <3 

3 svar på ”Nu börjar det på riktigt”

  1. Ska bli spännande att följa din resa. Jag är själv mamma till en dotter (mtf) på snart 18 som står i kö till kid.härlig att se fler vågar ta steget till att vara den som de könner sig som. Oavsett vad omgivningen tycker och påtalar. Heka dig mia jonas

    1. Tack! Det uppskattas. Värmer att kunna vara en förebild! 🙂

  2. Ska bli spännande att följa din resa! Hoppas den blir angenäm. Lycka till.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.