steget till scenen

Årets första veckoklipp!! Helt otroligt va skönt det är att 2014 har dragit igång och så mycket spännande som väntar.. ändå finns det dalgångar!!


(YouTube klippet)

Imorse när jag vaknade kände jag bara.. ”hur ska jag orka gå upp?” – då kollade jag på mig själv i skogen, nämligen detta klippet!! Vilket blev dagens räddning, jag är så glad och tacksam för den Skånska naturen, – dens energi och framför allt – kraft att på ett lätt och effektivt sätt återställa sig och få tillbaka krafterna 🙂 Jag hoppas att klippen lite talar om och kan även vägleda dig att våga vara dig själv!


(YouTube klippet)

Självkänsla – är att vara DIG!

Självförtroende – är att Göra/Prestera!

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.