140101 – inledningsklippet

20140101_143539

Nyårsdagen och jag vaknade med huvudvärk (inte för att jag vet varför då jag inte drack något på nyårsafton??)… vilket gjorde att jag vilade en stund och sen så körde jag på. Jag hade nämligen bestämt mig för att just 2014 inleda året med ett nytt och trevligt YouTube klipp. Så jag inledde året i Klövehallar och bara låt tankar och allt landa 🙂


(YouTube klippet)

Hihi, hoppas att ni inte blir allt för ”besvikna” men klippet blev drygt 8 minuter och 42 sekunder… ja vet!! Jag skulle försöka hålla mig ”kort” på ungefär 5 minuter.. men ni vet – jag gillar ju att prata som Informatör och så ville jag förståss få med så mycket som möjligt!! Kolla in klippet, lägg gärna en kommentar!!

Skratta och var glad.. ja!! Det behöver man göra 😉
God Fortsättning på 2014 🙂 

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.