Varför klaga

över saker och ting.. Häromdagen introducerade Sara mig till en väldigt gripande YouTube klipp. Ett klipp som fått mig att tänka ett nytt varv över hur vi har det och att vi alla har en styrka, men bara det att vi behöver få Kraften att ta oss framåt.

Ett gripande och eftertänkande klipp, som jag varmt kan rekommendera 🙂

Varför bloggar jag om detta..?
Jo, för att jag känner att ”vi” klagar över hur svårt vi har det i olika situationer. Men när man ser, läser eller hör om sådana här saker som saker/Klipp som ovan – vill jag säga att detta är en person som verkligen tar för sig i livet och vågar ställa sig på en scen och tar för sig, trots det hen genomgått!! Go Go Go brukar jag säga i dessa situationer. Finns det en Vilja kommer Styrkan automatiskt!!

Kärlek, värme och styrka till Alla!!
Du är Värdefulla som du är <3 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.